World War 2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Szabályzat

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
AdminHozzászólások száma : 92
Join date : 2011. Sep. 18.

karakter lap
Név::

Szabályzat Empty
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat EmptyVas. Szept. 18, 2011 2:14 am

Az Oldal Alapszabályai

Elõzetesen tájékoztatunk mindenkit, hogy az oldalon lévõ hatalmi jelképek, valamint a történelmi személyiségek, csakis a játék céljából, valamint ismeretterjesztés céljából lettek kitéve az oldalra. Vagyis a moderátori kar nem ért egyet sem a fasiszta, sem a kommunista, sem semmilyen eszmével. A jelképek az oldal díszítésének céljából lettek felrakva, a híres történelmi személyek pedig azért, mert játéktechnikailag kivitelezhetetlen lenne nélkülük a fórum.1). A fórumok tagozódását tartsd be! Köszöngetés, általános csevegés az általános fórumra vagy az Alsó Chatbe való!

2). A játékban mindenkinek be kell tartani a közélet és az internet etikettjét!

3). Légy türelmes. Ha egy laktanyában vagy például és azt várod,hogy valaki beszéljen veled akkor ne sürgesd hanem várj. Mivel ez egy fórum alapú szerepjáték ezért senkitõl sem várhatod azt,hogy 0-24 óráig fennt legyen.

4). Tartsd tiszteletben mások vallási, faji, politikai stb. nézeteit. Ezekrõl beszélgetni, vitatkozni számtalan helyen lehet az Interneten, mi itt meg szeretnénk maradni a játéknak! A személyeskedés, sértegetés, egymás közötti problémák megbeszélése szintén nem a fórumokra való, intézd el üzenetekben.

5).Ne a formával, hanem a tartalommal hívd fel magadra a figyelmet. A sormintázás, ASCII grafikákkal elkövetett fórumrongálás, a flood (sok rövid -általában céltalan- beírás) kerülendõ. A fórumokon a magyar nyelvet használd! (Néha persze egy egy idézetnél vagy kifejezésnél használhatsz idegen nyelvet, ez is szinesíti a átékodat é az oldalt is, de ne ess túlzásba!)

6).Ha egy moderátor kér, szólít fel valamire, vedd komolyan. Pl., ha azt írja, egy téma lezárva, akkor azt ne feszegesd tovább ! A moderátorok viselt dolgai nem fórumtéma, a döntéseiket véleményezni, kritizálni, megbeszélni a fórumokon tilos. Ha valamelyikükkel problémád, közlendõd van, akkor intézd el vele privát üzenetekben.

7). A játékban csak is kizárólag saját magad alkotta karaktert indithatsz.A filmek és az könyvek karaktereit egyenlõre nem.Késöbb igényes játék esetén lehetõségetek lesz ismert karaktert inditani mint jutalom karakter.

Cool. Ez egy fórumos szerepjáték de próbáljunk a realitások keretein belül maradni. Például: senki sem vezethet rögtön egy több ezres hadsereget.

9). Nem változtathatóak meg a történések. Például nem törünk be Hitler bunkerébe és lõjük le!

10). A moderátoroknak és adminoknak mindig 99%-ban igaza van! Tehát a jogtalan és sértõ visszabeszélés miatt büntetés jár!

11). Senki se reklámozzon más oldalakat itt engedély nélkü, ha még is erre kerülne sor, komoly büntetésre számíthat az illetõ. Ha valaki az oldala linkjét szeretné viszont látni ezen az oldalon is, akkor küldjön egy pm-et nekem, amiben megállapodhatunk az esetleges linkcserérõl.

12). Végül, de nem utolsó sorban: a fórum játékosai hanyagolják a rasszista megjegyzéseket! Ha feltétlenül szükséges azt is csak normális kereten belül és csakis! a játékon belül engedélyezi a vezérkar. Ha valaki játékon kívül (OFF üzenetben, a Chatben) rasszista megjegyzéseket tesz azt örökre Bannoljuk az oldalról legyen bármilyen jó játékos. Az oldal fennmaradása is függhet ettõl, úgyhogy kérek mindenkit hogy vegye komolyan.

A fenti szabályok megsértése esetén a moderátorok a hozzászólásokat törölni fogják, a szabálysértõt pedig tájékoztatják a megszegett szabályról. Láthatóan szándékos szabálysértések esetén (minõsíthetetlen stílusban való írás elõre megfontolt szándékkal, szándékos fórumrombolás, stb), vagy ismétlõdõ szabálysértések esetén az írásjogot további figyelmeztetés nélkül el fogják venni, sõt törlés is járhat érte.

Sok érdekes és szép csatát kívánok mindenkinek!
Vissza az elejére Go down
https://worldwar-2.hungarianforum.net
 
Szabályzat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
World War 2 :: Általános :: Szabályzat-
Ugrás: